خانومانه

طرز تهیه کیک وانیلی گردویی

طرز تهیه کیک وانیلی گردویی | شمسی خانوم

کیک وانیلی گردویی از کیک های خوشمزه و معروف و از آن دسته کیک هایی است که به آسانی می توان آن را در منزل درست کرد و به عنوان یک عصرانه مقوی در کنار جایی آن را سرو کرد.

امروزه کیک گردویی را با روش ها و مواد مختلفی درست می کنند برای مثال کیک گردویی کشمشی، کیک گردویی با ماست، کیک گردویی خامه ای و موزی.

طرز تهیه کیک توت فرنگی

مواد لازم

آرد۲ پیمانه
شکر۱ پیمانه
تخم مرغ۳ عدد
شیر۱ پیمانه
روغن مایعنصف پیمانه
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
گردو خرد شدهنصف پیمانه
وانیلبه مقدار کم

طرز تهیه کیک وانیلی گردویی

برای درست کردن کیک گردویی، ابتدا همه مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. برای شروع تخم مرغ + شکر + وانیل را حدود 8 دقیقه با دور متوسط همزن هم می زنیم تا یکدست و حجیم شود.

سپس شیر و روغن مایع را اضافه می کنیم و تا با بقیه مواد مخلوط شوند هم می زنیم. پس از آن بیکینگ پودر و آرد را که از قبل 3 بار الک کردیم در چند مرحله و به صورت تدریجی اضافه می کنیم. و هم می زنیم تا مایه کیک یکنواختی بدست آید. توجه کنید زیاد هم نزنید چون در این صورت پف تخم مرغ ها می خوابد. به کمک همزن و کم تر از یک دقیقه هم بزنید.

پس از آماده کردن مایع کیک، قالب انتخابی خود را برای این کیک با روغن چرب می کنیم. و کمی آرد می پاشیم. سپس یک سوم از مایه کیک را داخل قالب می ریزیم. و به ما بقی مایه کیک گردوهای خرد شده اضافه می کنیم و بعد تو قالب می ریزیم. (یا می توانید گردوها را خر نکنید و در بین لایه های کیک قرار دهید که مزه گردوها را در زیر دندانتان حس کنید.)

حالا قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 50 دقیقه می گذاریم تا بپزد. برای اطمینان از پخت کیک می توانید چوب خلال تمیز را داخل کیک فرو ببرید، اگر تمیز بیرون آمد، کیک شما به طور کامل پخته است. (برای گرم کردن فر باید آن را از 15 دقیقه قبل با دمای گفته شده روشن کنید.)

نکات

پس از اینکه کیک وانیلی گردویی شما به طور کامل پخت آن را از فر بیرون می آوریم و در صورت تمایل با گاناش شکلاتی یا سس کارامل آن را تزیین و بعد سرو کنید.

walnut-cake
کیک

طرز تهیه کیک ساده خانگی

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *