ته چین بوقلمون یکی از خوشمزه ترین ته چین ها می باشد که می توانید با سینه یا ران بوقلمون تهیه کنید. ته چین بوقلمون بسیار مجلسی و خوشمزه بوده و طعم متفاوتی دارد. گوشت بوقلمون را می توانید جایگزین گوشت در منزل کنید به خصوص برای کسانی که کلسترول بالا دارند زیرا چربی بسیار کمی دارد که معادل ۱ گرم چربی در ۳۰ گرم گوشت است و علاوه بر آن سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و برای بهبود کم خوابی نیز مفید است.
مواد لازم برای ته چین بوقلمون
بوقلمون | به مقدار لازم |
برنج | 2 پیمانه |
پیاز | 1 عدد |
ماست | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
روغن | 3 ق غذاخوری |
چوب دارچین | 1 عدد |
زعفران | به مقدار لازم |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه ته چین بوقلمون
مرحله اول
ابتدا بوقلمون را به تکه های کوچکتر خرد کنید و داخل ظرف بریزید. پیاز را خلالی کرده و با مقداری نمک و فلفل سیاه و زعفران خوب ماساژ دهید و برای 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
مرحله دوم
پس از مزه دار شدن بوقلمون، آن را به همراه پیاز های خلالی شده داخل قابلمه ریخته و با روغن کمی سرخ می کنیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس 1 لیوان آب به همراه چوب دارچین اضافه کرده و زمان بدهید تا گوشت پخته شود. زمان پختن گوشت بوقلمون همانند گوشت قرمز است وقتی گوشت کاملا پخت آن را از قابلمه خارج کرده و به دلخواه ریش ریش می کنیم.
مرحله سوم
داخل کاسه ای نسبتا بزرگ تخم مرغ ها را شکسته و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود سپس ماست و روغن و زعفران را افزوده و مخلوط می کنیم. مواد را کنار گذاشته تا برنج را حاضر کنیم.
مرحله چهارم
برنج را از چند ساعت قبل با مقداری نمک خیس کنید و روی حرارت بگذارید و کمی زودتر از همیشه آبکش کنید برنج را در مخلوط تخم مرغ و ماست ریخته و مخلوط کنید. کف قابلمه یا قالب خود را روغن ریخته و چرب کنید. نصف برنج را ریخته و با کفگیر خوب منسجم کنید گوشت بوقلمون را روی برنج ریخته و کمی با کفگیر فشار می دهیم. سپس مابقی برنج را ریخته و خوب منسجم کنید. ته چین بوقلمون را بمدت 60 دقیقه دم بگذارید.
در پایان پخت کره را اضافه کنید و در دیس برگردانید و روی آن را با زرشک و انواع خلال ها تزئین کنید.
نکات کلیدی
- برای پخت ته چین در فر ابتدا فر را گرم کرده سپس روی قالب را فویل زده و چند سوراخ ایجاد کنید و بمدت 1 ساعت در فر 180 درجه قرار دهید و در انتهای پخت فویل را بردارید و چند دقیقه گریل را روشن کنید.
- از ماست چکیده استفاده کنید.
- اگر زمان کافی برای پخت بوقلمون نداشتید از زودپز استفاده کنید.
- از زرده تخم مرغ بجای تخم مرغ کامل نیز می توانید استفاده کنید.
طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه
طرز تهیه آلبالو پلو
tah-chin
تهچین