خانومانه

طرز تهیه فرنی بستنی

طرز تهیه فرنی بستنی | شمس خانوم

فرنی بستنی ، دسری جذاب و رنگارنگ است که می تواند زینت بخش سفره های مهمانی شما باشد. این دسر بسیار خوشمزه است و حتما پیشنهاد می شود یک بار طعم و مزه آن را امتحان کنید.

طرز تهیه کیک شکلاتی خانگی

مواد لازم

زرده تخم مرغ 2 عدد(اختیاری)
بستنی وانیلی 180 تا 200 گرم
شکر نصف پیمانه
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
آب یک دوم پیمانه
شیر 3 لیوان
خامه صبحانه 3 قاشق غذاخوری

فرنی بستنی

طرز تهیه

برای تهیه فرنی بستنی، از همین ابتدا بستنی ها را در دمای محیط بگذارید تا آب شود.

آب و پودر ژلاتین را بنماری کنید و کنار بگذارید.

زرده های تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم زن بزنید تا رنگش کرمی و روشن شود.

یک لیوان از شیر را با نشاسته ذرت مخلوط کنید. وقتی کاملا یکدست شد، بقیه شیر را به آن اضافه کنید.

مخلوط زرده ی تخم مرغ را به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا زرده بپزد و غلیظ شود. در حدی که رد قاشق روی آن بماند.

سپس بستنی آب شده رو اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.

کمی از مایه را با سه قاشق خامه در ظرفی دیگر مخلوط کنید که خامه هم دمای مایه بشود.

در انتها ژلاتین بنماری شده را از صافی رد کرده و به مایه اضافه می کنید.

در اینجا می توانید اگر مایل به رنگی کردن دسر هستید از رنگ خوراکی یا پودر کاکائو استفاده کنید.

ظرف دسر را با کمی روغن چرب کنید و مایه دسر را در آن بریزید. حداقل سه تا چهار ساعت در یخچال بماند تا کاملا ببندد.

سپس در ظرف دلخواه برمیگردانیم و سرو می کنیم.

فرنی بستنی ما آماده است. و برای دو رنگ کردن فرنی بستنی، مایه دسر را نصف کرده و به نصف مواد دو قاشق پودر کاکائو اضافه می کنیم.

لطفا نظر خودتونو راجع به این دسر خوشمزه برای ما به اشتراک بگذارید.

بستنی
فرنی

طرز-تهیه-آب-هندوانه

شامپو رزماری بیوآکوا تقویت کننده و ضد ریزش مو 250 میل

129,000 تومان
افزودن به سبد خرید
فروخته شده:190
باقی مانده:10
بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

2 دیدگاه در “طرز تهیه فرنی بستنی

  1. لیلا گفت:

    ممنون از اموزشای خوبتون
    این دسر خیلی بی نظیره و خوشمزه

    1. مدیر گفت:

      سایت متعلق به شماست خوشحالیم که لذت بردید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *