خانومانه

طرز تهیه کاچی چهار مغز

طرز تهیه کاچی چهار مغز | شمسی خانوم

کاچی چهار مغز یک دسر ایرانی است، ولی می‌توان آن را در شام به عنوان غذا به همراه نان میل کرد. کاچی به علت دارا بودن آرد و کره دارای انرژی زیادی می‌باشد. به عنوان مثال، انرژی حاصل از کره و آرد، به تنهایی، دارای کالری بالایی می‌باشد که انرژی قابل توجهی است. به همین دلیل برای افراد لاغر و کسانی که دچار ضعف می‌شوند، دسر مناسبی می‌باشد.

طرز تهیه فرنی بستنی

مواد لازم

آرد گندم یا برنج یک پیمانه
کره یا روغن حیوانی 75گرم
مغز فندق نیم کوب شده 15 گرم
مغز گردو، پسته، بادام نیم کوب شده 25 گرم از هر کدام
نبات آسیاب شده یک پیمانه
آب 4 لیوان
هل آسیاب شده نصف قاشق مرباخوری
گلاب نصف فنجان
زعفران دم کرده غلیظ به میزان دلخواه

طرز تهیه کاچی چهار مغز

طرز تهیه

نبات کوبیده شده را با آب روی حرارت میگذاریم تا کاملا حل شود و چند دقیقه بجوشد. سپس حرارات را خاموش می کنیم و زعفران را اضافه می کنیم.

آرد را یکی دو بار الک می کنیم. سپس در ظرف دیگری روی حرارت تفت می دهیم. فقط در حدی که بوی خامی آرد گرفته شود. بهتر است حرارت ملایم باشد تا آرد تغییر رنگ ندهد. سپس کره را به آرد اضافه می کنیم. مرتب هم می زنیم تا صاف و یک دست شود.

در این مرحله هل را اضافه می کنیم و از روی حرارت برمی داریم. سپس شربت نبات و زعفران را کم کم اضافه میکنیم. مرتب هم می زنیم تا مواد گلوله نشود.

مغزهای نیم کوب را اضافه می کنیم و مجددا روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد. سپس گلاب را اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر هم می زنیم. کاچی چهار مغز ما به روغن افتاده و آماده است.

پس از آماده شدن می توانیم آن را درون ظرفی سرو کنیم و روی آن را با مغز بادام و دیگر مغزها تزئین کنیم.

کاچی
دسر

طرزتهیه حلوا

شامپو رزماری بیوآکوا تقویت کننده و ضد ریزش مو 250 میل

129,000 تومان
افزودن به سبد خرید
فروخته شده:190
باقی مانده:10
بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *