سیب زمینی تنوری که به آن سیبزمینی کبابی نیز میگویند یکی از فستفودهایی که در کنار انواع غذاها سرو میشود. پوست کباب شده سیبزمینی، طعم نمک و ادیه آن، یک مکمل مناسب برای سرو انواع غذاها است.
از فواید سیبزمینی هر چه بگوییم کم است سیبزمینی منبع ویتامین c , ویتامین b۶ بوده و برای سلامتی بسیار مفید است. یک سیبزمینی کوچک حاوی ۳۰ گرم کربوهیدرات است همچنین یک سیبزمینی پخته شده کوچک ۱۲۹ کالری دارد.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی تنوری
سیب زمینی | 500 گرم |
روغن زیتون | 3 ق غذا خوری |
پودر سیر | 1 ق مربا خوری |
پونه کوهی 1 ق مربا خوری | |
فلفل سیاه و قرمز و نمک | به مقدار لازم |
پودر پاپریکا دودی و آویشن | به مقدار لازم |
پنیر پارمزان | به مقدار لازم |
طرز تهیه سیب زمینی تنوری
مرحله اول
ابتدا سیب زمینی ها را اگر دوست دارید با پوست تنوری کنید با برش آشپزی خوب بشورید و اگر دوست دارید بدون پوست تنوری کنید پوست سیب زمینی را بگیرید و به ابعاد دلخواه برش بزنید می توانید از وسط به دو نیم کنید یا می توانید به شکل خلالی درشت خرد کنید.
مرحله دوم
داخل یک قابلمه بزرگ آب بریزید تا به جوش بیاد سپس مقداری نمک بریزید و هم بزنید تا دانه ها نمک حل شود سپس سیب زمینی خرد شده را به مدت 3 دقیقه داخل آبجوش قرار دهید تا کمی نیم پز شود سپس آبکش کنید و بگذارید تا خنک شود.
مرحله سوم
سیب زمینی های خنک شده را داخل یک کاسه بریزید و روغن زیتون و تمام ادویه ها را بریزید و خوب مواد را با دست هم بزنید تا ادویه و روغن زیتون با سیب زمینی خوب مزه دار شود.
مرحله چهارم
کف سینی فر را کمی چرب کنید و بهتر است کاغذ روغنی بی اندازید سپس سیب زمینی ها را داخل سینی بریزید و در دمای 200 درجه سانتی گراد زمان پخت تقریبی می باشد و نمی توان زمان دقیقی گفت حدود 1 ساعت طول می کشد بهتر است در طول پخت سیب زمینی ها را زیر و رو کنید تا طلایی شود سپس به همراه دیپ پنیری میل کنید.
مرحله پنجم
برای تهیه سیب زمینی در سولاردم سیب زمینی ها را در ظرف مخصوص تفلون سولاردم بریزید و دکمه کانوکشن را بزنید و دما را روی 200 درجه سانتی گراد و زمان حدودی 35 دقیقه تنظیم کنید و در طول پخت سیب زمینی ها را برگردانید در انتها داخل دیس بریزید و پنیر پارمزان روی سیب زمینی ها بریزید.
نکات کلیدی
- سیب زمینی ها باید یکدست کف سینی پهن باشد تا سیب زمینی ها خوب رست شود و نباید روی هم قرار بگیرید.
- در انتها گریل را روشن کنید.
- برای فرهای برقی و توستر دما را کمی کمتر تنظیم کنید و مدام چک کنید.
- ادویه هایی که به سیب زمینی اضافه شده است کاملا سلیقه ای می باشد و قابل تغییر است.
طرز تهیه کرانچی پنیری
طرز تهیه سمبوسه عربی
roasted potatoesy
سیبزمینی_تنوری
ممنون از وبسایت شمسی با اموزشهای خوشمزتون🙏🌹🌹🌹
ممنون از شما بابت وقتی که در اختیار ما قرار میدین.
وای عالیه من سیب زمینی تنوری خیلی دوست دارم
😉😋😋😋😋🙏🙏🙏🙏
نوش جون.