طرز تهیه ماکارونی یکی از ساده ترین دستورات پخت است که خانوم های خانه دار می توانند یاد بگیرند. ماکارونی یکی از گونه های پاستا می باشد که همانطور که مطمئنا می دانید اصالت آن متعلق به کشور ایتالیا می باشد. ماکارونی از محبوبیت بالایی در میان مردن جهان برخوردار است و به همین دلیل یکی از پر مصرف ترین غذاها در کل دنیا می باشد.
این غذای ساده و خوشمزه هم در کشور عزیزمان ایران هم طرفداران بسیار زیادی دارد ، البته نکته جالب در مورد ماکارونی در میان ایرانیان این است که ته دیگ ماکارونی ( ته دیگ سیب زمینی ) از خود ماکارونی دارای محبوبیت بیشتری است.
طرز تهیه ماکارونی
مواد لازم برای تهیه ماکارونی
مواد لازم برای چهار نفر می باشد.
ماکارونی | ۴۰۰ گرم |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
سویا | ۱۰۰ گرم |
فلفل دلمهای خرد شده | یک عدد |
رب گوجه فرنگی | سه قاشق غذاخوری |
پیاز بزرگ | یک عدد |
قارچ خرد شده | ۲۰۰ گرم |
سیب زمینی | یک عدد |
پودر آویشن | یک قاشق مرباخوری |
پودر پاپریکا | یک قاشق مرباخوری |
نمک، زردچوبه و پودر فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه
- ابتدا سویا را به مدت ۱۵ دقیقه خیس کنید. سپس سویا را آبکش کرده و کاملا آب آن را بگیرید.
- پیاز را خرد کرده و داخل تابه با مقداری روغن سرخ کنید. زردچوبه را اضافه کنید.
- سویا را داخل تابه بریزید و حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا کمی سرخ شود. سپس گوشت چرخکرده را اضافه کنید. مواد را آنقدر هم بزنید تا رنگ گوشت کاملا عوض شده و بپزد.
- پاپریکا و آویشن را اضافه کرده و دوباره حدود ۵ دقیقه مواد را با هم تفت دهید.
- در نهایت رب گوجه فرنگی، فلفل دلمهای و قارچ خرد شده، پودر فلفل سیاه و نمک را اضافه کرده و مواد را تفت دهید. تا مزه خامی رب گوجه گرفته شده و فلفل دلمهای نرم شود. برای پخت این غذا میتوانید از رب گوجه فرنگی خانگی هم استفاده کنید. تا عطر گوجه بیشتر در غذایتان احساس شود. مایه ماکارونی آماده است.
- داخل قابلمهای را از آب پر کنید و مقداری نمک و روغن بریزید سپس روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
- پس از به جوش آمدن آب، ماکارونیها را نصف کرده و به آب جوش اضافه کنید. با چنگال کمی هم بزنید تا رشتههای ماکارونی به هم نچسبند.
- پس از ۶ دقیقه زمانی که ماکارونیها نرم شدند آنها را آبکش کرده و کنار بگذارید تا آب اضافیشان خارج شود.
- ته قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را با سیب زمینیهای حلقه شده بپوشانید. مقداری ماکارونی روی سیب زمینیها بریزید و روی آن مقداری از مایه بریزید. چند لایه این کار را تکرار کنید تا مایه و ماکارونی تمام شود.
- مقداری پودر آویشن را روی ماکارونی بپاشید و در قابلمه را بگذارید. اجازه دهید با حرارت کم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ماکارونی دم بکشد.
نکات
البته می توانید به جای لایه لایه ریختن ماکارونی و مایه آن ، فقط ماکارونی را روی سیب زمینی ها بریزید. و مایه ماکارونی را در هنگام سرو روی آن بریزید.