کیک گل محمدی یا گل سرخ یکی از کیک های خوشمزه ای است که به راحتی میتوانید آنرا در خانه درست کنید. به دلیل استفاده از برگ گل محمدی این کیک طعم بی نظیری دارد.
مواد لازم برای تهیه کیک گل محمدی
تخم مرغ | 3 عدد |
گلبرگ گل محمدی | 1 پیمانه |
آرد | 2.5 پیمانه |
شکر | 1 پیمانه |
روغن مایع | 3/4 پیمانه |
شیر | 1/2 پیمانه |
گلاب | 1/4 پیمانه |
گردو خرد شده | 1/2 پیمانه |
بیکینگ پودر | 2 ق چایخوری |
وانیل | 1/4 ق چایخوری |
طرز تهیه کیک گل محمدی با گلاب
مرحله اول
ابتدا فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود سپس قالب گردی به قطر 18 سانت را چرب کنید. گل محمدی تازه را گلبرگ کنید و خوب بشورید سپس روی یک پارچه تمیز بریزید تا خشک شود. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کرده تا سبک شود. گردو را نیز به اندازه دلخواه خرد کنید.
مرحله دوم
تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و به همراه وانیل و شکر با دور تند همزن برقی به مدت 7 دقیقه خوب هم بزنید تا مخلوط کرمی و حجیم شود سپس در ادامه روغن و شیر و گلاب و گل محمدی را اضافه کنید و با افزودن هر کدام یک دقیقه هم بزنید.
مرحله سوم
مواد که به خوبی یکدست شد در ادامه گردو خرد شده را اضافه کنید و همزن را کنار بگذارید و با لیسک مواد را هم بزنید سپس مخلوط آرد را طی 3 مرحله اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید.
مرحله چهارم
مایه کیک را داخل قالب مورد نظر که از قبل چرب کردید بریزید و سه بار به سطح بکوبید تا هوای اضافه آن خارج شود سپس داخل فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه در دمای 180 قرار دهید تا کیک پخته شود سپس به دلخواه با گل محمدی تزئین کنید. نوش جان
نکات کلیدی
- با توجه به دماهای مختلف فر بعد از 45 دقیقه با کمک خلال دندان کیک را چک کنید و اگر نیاز بود زمان بیشتری دهید.
- اگر فر شما کانوکشن ندارد در انتها چند دقیقه روی فر را روشن کنید تا سطح کیک گریل شود.
- برای فرهای برقی و توستر دما را 20 درجه کمتر تنظیم کنید.
- اگر در فصلی بودید که گل محمدی تازه نداشتید از پودر آن استفاده کنید ولی عطر و مزه این کیک با برگ تازه بهتر است.
طرز تهیه کرانچی پنیری
طرز تهیه سمبوسه عربی
TubaGeckil
گل محمدی
عالیه و خوشمزه👏👏🌹🌹
نوش جون.
قسمت اشپزی عالیه
🌹🌹🌹🌹👏👏👏
نظر لطف شماست. ما رو به دوستاتون معرفی کنید.