مواد لازم برای تهیه باچانگای گوشت ترکیه
خمیر یوفکا | 1 بسته |
گوشت چرخ کرده | 200 گرم |
پیاز | 1 عدد |
رب | 1 ق غذاخوری |
آب | 1/4 پیمانه |
اسفناج | 50 گرم |
هویج | 1 عدد |
پنیر پیتزا، آویشن | به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه باچانگای گوشت
مرحله اول
پیاز را پوست گرفته و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه کمی روغن ریخته و پیاز را داخل روغن تفت تا سبک شوید سپس گوشت چرخ کرده را اضافه و با پیاز تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد سپس کمی نمک و فلفل سیاه و آویشن اضافه کنید.
مرحله دوم
رب را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود از روی حرارت بردارید. اسفناج ها را بعد از پاک کردن کمی تفت دهید تا پخته و نیم پز شود سپس از روی حرارت بردارید. هویج را نیز آبپز کنید سپس رنده ریز بزنید.
مرحله سوم
آب را به همراه کمی روغن مخلوط کنید و و ورقه یوفکا را دانه دانه از بسته خارج کنید و با آب و روغن رومال کنید روی لایه اول خمیر پنیر پیتزا بریزید و روی آن مجدد خمیر قرار دهید و آن را رومال کرده و کمی اسفناج و هویج رنده شده بریزید و مجدد خمیر یوفکا رومال شده قرار دهید و روی آن مایه گوشتی قرار دهید.
مرحله آخر
خمیر ها را به آرامی رول کنید و در سینی فر قرار دهید و روی خمیر را رومال و کمی کنجد به دلخواه بپاشید و در فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه با دمای 180 قرار دهید تا پخته شود در حین پخت از مخلوط آب روغن روی خمیر مجدد بزنید تا خمیر برشته شود سپس بعد از پخت با سس دلخواه سرو کنید.
نکات کلیدی
- می تواتید از انواع پنیرها در تهیه این غذا بجای پنیر پیتزا استفاده کنید.
- می توانید مقدار اسفناج و هویج را بیشتر کنید و در تعداد بیشتر این غذا را تهیه کنید زیرا مقادیر فقط برای دو نفر می باشد.
- اگر غذای تند دوست دارید کمی فلفل چیلی به مواد گوشتی اضافه کنید.
- بسته به خمیر یوفکا و اشکال آن می توانید پاچانگای گوشت را به شکل های مختلف بپیچانید.
- می توانید پاچانگای گوشت را داخل روغن داغ سرخ کنید.
طرز تهیه املت گوجه فرنگی
طرز تهیه املت ذرت و قارچ
املت
سوسیس
مثله همیشه عالیی
خوشحالیم که راضی بودید.