آشپزی

طرز تهیه برگر ماهی

طرز تهیه برگر ماهی | شمسی خانوم

مواد لازم برای تهیه برگر ماهی

ماهی تیلاپیلا 1 عدد
پیاز 1 عدد
لیموترش 1 عدد
پودر سوخاری 2 ق غذاخوری
عسل 1 ق چایخوری
سس خردل 1/2 ق غذاخوری
نمک،  پودر سیر به مقدار لازم
فلفل سیاه، فلفل قرمز، به مقدار لازم

طرز تهیه برگر ماهی در منزل

مرحله اول

ابتدا باید ماهی را فیله کنید اگر از تیلاپیلا استفاده می کنید تیغ وسط آن را جدا کنید و برای ماهی های دیگر نیز همین طور ماهی باید کاملا بدون تیغ باشد سپس باید آن را چرخ کنید برای چرخ کردن ماهی از چرخ گوشت یا غذاساز استفاده کنید و ماهی را پوره و چرخ کنید.

مرحله دوم

پیاز را پوست و رنده کنید و آب پیاز را کاملا بگیرید و داخل یک کاسه به همراه ماهی چرخ شده و ادویه ها و آب لیموترش و پودر سوخاری و عسل و خردل بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله سوم

حالا از مواد برگر برداشته و در قالب مخصوص برگر زن ریخته و یا در دست ابتدا مواد را گرد کنید سپس آن را داخل نایلون قرار دهید و با پشت استکان کمی فشار دهید تا پهن شود سپس هر برگر آماده شده را داخل نایلون قرار دهید و برای 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار و انسجام پیدا کند.

مرحله چهارم

داخل یک تابه گریل یا معمولی مقداری روغن تا داغ شود سپس هر برگر را خوب گریل و سرخ کنید سپس داخل نان مخصوص بگذارید و با سس تارتار و کاهو و گوجه و سس دلخواه سرو کنید.

نکات کلیدی

  • بهتر است از ماهی قزل آلا استفاده کنید زیرا هم تیغ کمتری دارد و هم خوشمزه تر می شود.
  • می توانید از ادویه و اسانس های دلخواه در تهیه این برگر استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید از قارچ در این برگر استفاده کنید قارچ را به همراه فیله ماهی چرخ کنید.
  • می توانید برگر ماهی را روی توری و به روی زغال نیز تهیه کنید.
  • مقدار پودر سوخاری را بیشتر نریزید زیرا باعث خشک شدن برگر می شود.

طرز تهیه املت گوجه فرنگی
طرز تهیه املت ذرت و قارچ
املت
سوسیس

شامپو رزماری بیوآکوا تقویت کننده و ضد ریزش مو 250 میل

129,000 تومان
افزودن به سبد خرید
فروخته شده:190
باقی مانده:10
بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

2 دیدگاه در “طرز تهیه برگر ماهی

  1. سارا گفت:

    عالی مثله همیشه👌👌👌👌

    1. مدیر گفت:

      ممنون از شما دوست عزیز.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *