طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی | شمسی خانوم

طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی

جوجه کباب مکزیکی تند یکی از غذاهای خیابانی مکزیکی ها می باشد. جوجه کباب با سس تند در مناطق غرب ایران نیز تهیه می شود. با این حال جوجه کباب را بار ها مطمئنا آماده کرده اید. جوجه کباب مکزیکی می تواند یک پیشنهاد غذایی جدید باشد برای خانم هایی که همیشه به دنبال غذاهای ساده و جدید می باشند.

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب مکزیکی

سینه مرغ1 عدد
پیاز2 عدد
سیر6 حبه
فلفل دلمه1 عدد
پاپریکا1 ق چایخوری
زنجبیلنوک ق چایخوری
کره50 گرم
ادویه کاری1/4 ق چایخوری
تخم گشنیز1 ق چایخوری
زیره سبز1 ق چایخوری
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمزبه مقدار لازم

طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی تند

مرحله اول

ابتدا سینه مرغ را با استخوان و یا بدون استخوان به قطعات مناسب خرد کنید و خوب بشورید و داخل آبکش قرار دهید تا کاملا خشک شود.

مرحله دوم

پیازها را پوست بگیرید و به صورت خلالی ریز خرد کنید. سیرها را نیز پوست گرفته و به همراه مرغ ها خرد شده داخل یک ظرف بریزید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.

مرحله سوم

تمام ادویه ها را به همراه فلفل دلمه خرد شده و کره ذوب شده و نمک اضافه کنید و خوب مواد را ماساژ دهید سپس روی ظرف سلفون کشیده و برای چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه به خورد مرغ برود.

مرحله آخر

وقتی مرغ ها مزه دار شدند پیاز و سیر و فلفل دلمه را از مرغ ها تکه شده جدا کنید و به سیخ بکشید و روی زغال داغ کباب کنید و یا می توانید به سیخ چوبی بزنید و داخل تابه گریل و روی گاز این جوجه کباب را تهیه کنید و یا می توانید کف سینی فر را کمی چرب کنید و مرغ ها سیخ زده و داخل فر با دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پخته شود و در انتها روی فر را روشن کنید تا سطح جوجه برشته و طلایی شود سپس به همراه نان و یا برنج میل کنید.

طرز تهیه کباب ترکی
طرز تهیه شامی کباب
کباب
جوجه‌کباب

دیدگاه‌ها و پرسش‌ها 4

  1. سلام عالیه😋
    لطفا طرز تهیه کباب ترکی رو هم در سایت بزارین🙏🌹🌹🌹

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *