مواد لازم برای تهیه برگر ماهی
ماهی تیلاپیلا | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد |
لیموترش | 1 عدد |
پودر سوخاری | 2 ق غذاخوری |
عسل | 1 ق چایخوری |
سس خردل | 1/2 ق غذاخوری |
نمک، پودر سیر | به مقدار لازم |
فلفل سیاه، فلفل قرمز، | به مقدار لازم |
طرز تهیه برگر ماهی در منزل
مرحله اول
ابتدا باید ماهی را فیله کنید اگر از تیلاپیلا استفاده می کنید تیغ وسط آن را جدا کنید و برای ماهی های دیگر نیز همین طور ماهی باید کاملا بدون تیغ باشد سپس باید آن را چرخ کنید برای چرخ کردن ماهی از چرخ گوشت یا غذاساز استفاده کنید و ماهی را پوره و چرخ کنید.
مرحله دوم
پیاز را پوست و رنده کنید و آب پیاز را کاملا بگیرید و داخل یک کاسه به همراه ماهی چرخ شده و ادویه ها و آب لیموترش و پودر سوخاری و عسل و خردل بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله سوم
حالا از مواد برگر برداشته و در قالب مخصوص برگر زن ریخته و یا در دست ابتدا مواد را گرد کنید سپس آن را داخل نایلون قرار دهید و با پشت استکان کمی فشار دهید تا پهن شود سپس هر برگر آماده شده را داخل نایلون قرار دهید و برای 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار و انسجام پیدا کند.
مرحله چهارم
داخل یک تابه گریل یا معمولی مقداری روغن تا داغ شود سپس هر برگر را خوب گریل و سرخ کنید سپس داخل نان مخصوص بگذارید و با سس تارتار و کاهو و گوجه و سس دلخواه سرو کنید.
نکات کلیدی
- بهتر است از ماهی قزل آلا استفاده کنید زیرا هم تیغ کمتری دارد و هم خوشمزه تر می شود.
- می توانید از ادویه و اسانس های دلخواه در تهیه این برگر استفاده کنید.
- اگر دوست دارید از قارچ در این برگر استفاده کنید قارچ را به همراه فیله ماهی چرخ کنید.
- می توانید برگر ماهی را روی توری و به روی زغال نیز تهیه کنید.
- مقدار پودر سوخاری را بیشتر نریزید زیرا باعث خشک شدن برگر می شود.
طرز تهیه املت گوجه فرنگی
طرز تهیه املت ذرت و قارچ
املت
سوسیس
عالی مثله همیشه👌👌👌👌
ممنون از شما دوست عزیز.