خانومانه

طرز تهیه خورش بادام کرمانشاهی

طرز تهیه خورش بادام کرمانشاهی | شمسی خانوم

هر گوشه از ایران ما پر است از جاذبه ها و فرهنگ های رنگارنگ و خاص. یکی ازین جاذبه های خوشمزه در هر استان، غذاهای سنتی است. و یکی از بی نظیرترین این غذاها، خورش بادام کرمانشاهی است. غذایی اصیل که پای ثابت مجالس رسمی کرمانشاه است.

طرزتهیه خورش فسنجون

مواد لازم برای خورش بادام

گوشت گوسفندی 300 گرم
زعفران دم کرده نصف فنجان
خلال بادام 250 گرم
روغن محلی 1 قاشق غذاخوری
پیاز درشت 1 عدد
گلاب نصف فنجان
چوب دارچین 1 تکه کوچک
زرشک سیاه 1 لیوان
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه خورش بادام کرمانشاهی

مرحله اول

پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا شیشه ای و سبک شود.

مرحله دوم

سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید، تفت دهید و به آن زردچوبه و کمی فلفل سیاه اضافه کنید.
بعد از چند دقیقه که رنگ گوشت تغییر کرد، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا اصطلاحا رب رنگ باز کند.

مرحله سوم

سپس 4 لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید، با در بسته و حرارت ملایم، گوشت بپزد.
خلال بادام را پس از شستن، در گلاب خیس کنید تا نرم شود.
وقتی آب خورش کم شد، خلال بادام و چوب دارچین را اضافه کنید و اجازه دهید 20 دقیقه دیگر بجوشد.

مرحله آخر

زرشک را با روغن حیوانی کمی تفت دهید و همراه زعفران در اواخر پخت خورش به آن اضافه کنید. چوب دارچین را خارج کرده و نمک غذا را اندازه کنید. بعد از حدود 10 دقیقه غذای شما حاضر است. خورش را در ظرف بریزید و همراه برنج سرو کنید و از طعم این خورش بی نظیر لذت ببرید.

نکات کلیدی

  • برای این خورش و بیشتر خورش های ایرانی بهتر است از گوشت گوسفندی استفاده کنید.
  • زرشک مورد استفاده در این خورش، زرشک سیاه کرمانشاه است که طعم ملسی دارد. در صورت در دسترس نبودن از زرشک قرمز استفاده شود.
  • چوب دارچین باعث می شود که رنگ خورش تیره نشود.
  • با توجه به ذائقه ی اهل منزل، میتوانید روغن حیوانی را حذف و از کره استفاده کنید.
  • برای تزیین این خورش می توانید از پرک بادام استفاده کنید.

خورش
خورش خلال بادام
طرزتهیه خورش کرفس

شامپو رزماری بیوآکوا تقویت کننده و ضد ریزش مو 250 میل

129,000 تومان
افزودن به سبد خرید
فروخته شده:190
باقی مانده:10
بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *