طرز تهیه کیک خرما | شمسی خانوم

طرز تهیه کیک خرما

کیک خرما طعم خاص و فوق العاده ای دارد و اغلب افراد از این کیک خوشمزه استقبال می کنند.
کیک خرما و گردو ازجمله کیک‌های بسیار خوشمزه است که می‌توانید به عنوان عصرانه، صبحانه و یا برای مهمانی‌ها تهیه کنید و در کنار خانواده و دوستان از خوردن آن لذت ببرید. این کیک به دلیل وجود خرما و گردو در آن بسیار مقوی است. همان‌طور که می‌دانید خرما میوه بسیار پر خاصیتی است که منبع غنی از مس، منیزیم، سلنیوم و منگنز است.

همه این‌ها برای حفظ سلامت استخوان‌ها و جلوگیری از بیماری‌های مرتبط با پوکی استخوان ضروری هستند. خرما غنی از پتاسیم است و مواد معدنی‌اش باعث کاهش فشار خون می‌شود. همچنین این میوه حاوی مواد مغذی بسیاری است که به افزایش سطح انرژی شما کمک می‌کند.

خرما حاوی قند‌های طبیعی مانند سقز، فروکتوز و گلوکز است که باعث تقویت انرژی بدن می شوند. بنابراین به هیچ‌وجه نباید خرما را از سبد غذایی خود حذف کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک خرما خانگی ساده

خرما3/4 پیمانه
تخم مرغ2 عدد
آرد2 پیمانه
شکر1/2 پیمانه
شیر یا آب1 پیمانه
گردو نگینی1/2 پیمانه
روغن مایع3/4 پیمانه
دارچین1/2 قاشق چایخوری
وانیل1/4 قاشق چایخوری
بیکینگپودر 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک خرما

مرحله اول

ابتدا هسته خرما را جدا کنید سپس یک قابلمه آب روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد سپس خرما را داخل آب در حال جوش ریخته بعد از چند دقیقه آبکش کنید سپس به راحتی پوستش را جدا کنید. همه مواد را داخل محیط قرار دهید تا هم دما شوند. آرد و بیکینگ بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید. فر را روشن کنید تا گرم شود.

مرحله دوم

خرما و شیر را داخل مخلوط کن ریخته و دستگاه را روشن کنید تا مواد به خوبی میکس و خرما ها پوره شوند در ادامه تخم مرغ و شکر و وانیل و دارچین را با همزن برقی با دور تند به مدت 5 دقیقه بزنید تا مواد حجیم و کشدار شوند.

مرحله سوم

مخلوط شیر و خرما را افزوده و به مدت 1 دقیقه با دور کند همزن برقی بزنید تا مخلوط شوند سپس روغن را نیز اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند در انتها گردو خرد شده را اضافه کنید.

مرحله آخر

قالب گردی به قطر 25 سانت را انتخاب کنید و کف قالب را آرد پاشی یا کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک را داخل قالب ریخته و چند بار به سطح بکوبید تا هوای اضافی آن خارج شود سپس داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید و دما را روی 180 درجه گذاشته و 60 دقیقه زمان دهید تا کیک پخته شوند بعد از سرد شدن از قالب جدا کنید و سرو کنید.

نکات کلیدی

  • شکر را تا جایی که امکان داشت کم شده است و آن را حذف نکنید زیرا کیک خمیری می شود.
  • برای اینکه گردو ها به ته کی نروند بهتر است گردو ها را با یک ق غذا خوری آرد مخلوط کنید و الک کنید سپس اضافه کنید.
  • دما را برای فرهای برقی و توستر 20 درجه کمتر تنظیم کنید.
  • با توجه به دماهای مختلف فر بعد از گذشت 50 دقیقه کیک را چک کنید.

طرز تهیه کیک کاپوچینو
طرز تهیه پوند کیک پنیری
نان_خرمایی
کیک

یک پاسخ به “طرز تهیه کیک خرما”

  1. یه نوع کیک جدید یاد گرفتم عالی بود خیلی خوشمزه بود🌹🌹

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *