اسنک گوشت چرخ کرده یه شام عالی و غذای مورد علاقه کودکان و بزرگ تر هاست. این غذا سریع و راحت تهیه میشه، خیلی خوشمزه ست و البته کاملا سالمه. البته همون طور که می دونین میشه اون رو با مواد اولیه متنوعی تهیه کرد.
مواد لازم برای تهیه اسنک گوشت و قارچ
گوشت چرخ کرده | 300 گرم |
فلفل دلمه | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد |
قارچ | 10 عدد |
رب | 1 ق غذاخوری |
پنیر پیتزا یا پنیر ورقه ای | به مقدار لازم |
نان تست | 1 بسته |
طرز تهیه اسنک گوشت چرخ کرده
مرحله اول
ابتدا پیاز را پوست گرفته و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با کمی زردچوبه تفت دهید تا کمی سبک و طلایی شود سپس در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه کمی فلفل سیاه و نمک اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
مرحله دوم
فلفل دلمه نگینی شده و قارچ اسلایس شده را اضافه کنید و خوب مواد تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود اصلا نباید مواد مرطوب باشد و آب آن باید کاملا کشیده شود در ادامه تمام ادویه ها را به همراه رب اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود.
مرحله سوم
نان های تست را از نایلون خارج کرده و می توانید به دلخواه دور نان ها را با چاقو اره ای برش بزنید سپس روی هر لایه نان تست برای خوش تر شدن کمی سس کچاب بزنید و مقداری از مواد گوشتی را به همراه پنیر ورقه ای یا پنیر پیتزا بریزید و یک نان تست روی آن قرار دهید و این کار را برای همه نان و مواد گوشتی انجام دهید.
مرحله چهارم
برای پخت در ساندویچ ساز باید دستگاه را کمی گرم کنید سپس اسنک ها را داخل اسنک ساز قرار دهید و درب دستگاه را برای 10 دقیقه بسته تا اسنک ها طلایی شود سپس داخل دیس قرار دهید و روی آن سس قرمز و سفید بریزید.
مرحله پنجم
برای پخت اسنک به روی گاز اسنک ها را در یک تابه نچسب چرب شده قرار دهید و یک جسم سنگین روی آنها قرار دهید سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته طلایی شود سپس آن را برگردانید تا اسنک ها طلایی شوند.
نکات کلیدی
- می توانید رب را حذف کنید.
- برای عطر و بو بیشتر می توانید کمی زعفران اضافه کنید.
- افزودن قارچ سلیقه ای می باشد و قابل حذف است.
- می توانید بجای گوشت از مرغ یا کالباس استفاده کنید.
طرز تهیه کیک گل محمدی
طرز تهیه کماج تابه ای خانگی و ساده
گوشت چرخکرده
عسل